Es šo līdzekli vienkārši uzleju uz nezālēs un tās uzreiz nokalst; Parādīšu triku, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no nezāles

Cīņa ar nezālēm, kas aug starp bruģakmeņiem, ir ļoti sarežģīta. Ja tās izrauj ar rokām, tas prasa daudz laika un pūļu. Šīm nezālēm ir spēcīgas saknes, kas padara to izraušanu ļoti grūtu.

Nezāles rada neorganizētu un nevīžīgu iespaidu, kas bojā kopējo apkārtnes estētiku. Tīrs un sakopts bruģis izskatās daudz pievilcīgāk. Pie tam,  nezāļu saknes var iekļūt starp bruģakmeņiem, izraisot to kustēšanos vai izspiešanos. Tas var radīt nevienmērīgu un bīstamu virsmu, kas ir īpaši problemātiski gājējiem.

Ja nezāles aug starp bruģakmeņiem, tās var apgrūtināt arī bruģa tīrīšanu un kopšanu. Lapu un zāļu atliekas var uzkrāties, radot papildu problēmas.

Un protams pats galvenais – nezāļu saknes var izraisīt ilgtermiņa bojājumus bruģakmeņiem un to pamatnei, kas var prasīt dārgu remontu vai pat pilnīgu pārbūvi.

Lasi arī: Izsprāgst no alām kā korķis. Iespējams, labākā kurmju apkarošanas metode

Es cīnos ar šāda veida nezālēm savā veidā, izmantojot efektīvu maisījumu, kas vienkārši izžāvē un izkaltē zāli. Ļaujiet man pastāstīt, kā pagatavot šo brīnišķīgo nezāļu apkarošanas līdzekli.

Vai lādētāju var atstāt rozetē, ja tālrunis tam nav pievienots? Izpētīsim mītus un noskaidrosim patiesību!

Šai receptei mums būs nepieciešams:

Etiķskābi ļoti stipru, galda sāls un šķidrs trauku mazgāšanas līdzeklis. Mums vajag arī tīru ūdeni. Ir gan vēl viena trešā sastāvdaļa. Plus arī jāievēro pareizās proporcijas.

Lasi vēl: Debešķīgs baudījums no poļu virtuves, kas padarīs tavus svētkus neaizmirstamus! Vārītā krēma torte “Karpatka”

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment